knapp kontakta   knapp prislista

webblogo 2016

17% ökning

Vi har anlitat Eskilstuna-Kuriren och Reklamateljén när det gäller all vår marknadskommunikation i många år. Dels när det gäller att ta fram vårt reklammaterial, allt från idé till produktion, men även som mediekanal när det gäller att föra ut vårt budskap.

Vi ser det som en stor fördel att bara behöva vända oss till en kontakt när det gäller all vår marknadsföring. Dessutom vet vi att Eskilstuna-Kuriren når i särklass flest personer i vårt upptagningsområde.

Våren 2014 hjälpte de oss med effektmätningar av våra kampanjer och kunde efter det komma med konkreta förbättringsförslag på fortsatt kommunikationssätt . Efter genomförda rekommendationer har vi ökat vår försäljning med 17 %!

Henrik Bernhardsson
Vice VD, Bernhardssons Möbler

Ett bra samarbete

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Eskilstuna-Kuriren. Tack vare en annonskampanj i Eskilstuna-Kuriren i december 2014 ökade vi julförsäljningen med 40 % jämfört med föregående år. Vi ser det som en direkt följd av annonseringen i tidningen.

Dessutom fick vi även många nya kunder som hittade till butiken och som nu har blivit återkommande kunder. Vi kommer definitivt fortsätta att anlita Eskilstuna-Kuriren för vår marknadsföring framöver.

Elina Pousar
Ägare, Söderbönans Kaffe & Te

Succé

Vi anlitar Eskilstuna-Kuriren som vår mediepartner för att de är duktiga annonsskapare och gör snygga annonser. Dessutom får vi bra resultat av annonseringen genom direktförsäljning.

Genom vår annonskampanj i Eskilstuna-Kuriren som vi hade våren 2014 sålde vi över förväntan och det finns bara ett ord som sammanfattar utfallet av hela den kampanjen: Succé.

Stefan Andersson
Försäljningschef, Peugeothuset