knapp kontakta   knapp prislista

webblogo 2016
  • Hem
  • Samannonsering

Samannonsering

Vi samarbetar med ett antal tidningar runt om i Sörmland som vi tillsammans med erbjuder samannonsering.


Samannons Sörmland

Vi erbjuder annonspaket där du kan annonsera i Södermanlands Nyheter, Länstidningen i Södertälje, Katrineholms Kuriren, Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning samtidigt.

För mer information och bokning:

Tel: 016-15 61 18
www.samannons.nu
 
08Mälardalen

Mälardalen, med Stockholm som nav, är Sveriges mest expansiva och köpstarka region. Invånarna är mer välutbildade, har högre inkomst och reser mer än i övriga landet.
 
08Mälardalen består av de sex viktigaste mediehusen i Mälardalen. Ingen annan paketlösning når ut så effektivt till invånarna i den här regionen. För att få bästa effekt av annonseringen skapas kampanjer där de olika kanalerna och tidningarna stärker varandra, oavsett om syftet är att rekrytera, driva försäljning eller föra ut viktiga budskap.

För mer information:
www.08malardalen.se

Mediekompaniet

Södermanlands Nyheter är ansluten till Mediekompaniet. Hit vänder du dig om annonsering i många landsortstidningar samtidigt.

För mer information och bokning:
www.mediekompaniet.com
 
City Storstad

Citystorstad är ett nytt mediepaket för de företag som vill synas i våra tre storstadsregioner. Annonspaketet är ett samarbete mellan Citypaketet (DN, GP och Sydsvenskan) samt Helsingborgs Dagblad, Expressen, Hallandsposten, Hallands Nyheter, Vestmanlands Läns Tidning, Bohusläningen, TTELA, Eskilstuna-Kuriren/ Strengnäs Tidning, Nerikes Allehanda och Upsala Nya tidning.

Annonspaketet erbjuder dig som annonsör möjlighet att synas i såväl print som display och mobilt.

För mer information:
www.citystorstad.se